Projecte 2n ESO: Serfs i serves 4.0

Projecte 2n ESO: Serfs i serves 4.0

Els alumnes de 2n d’ESO han iniciat un nou projecte aquest curs, Serfs i serves  4.0. Al llarg del projecte els alumnes treballaran quatre elements, una arquitectura, una festa o tradició, una tecnologia i un espai dels pobles de Navàs, Balsareny i Sallent. A més a més utilitzarem diferents aplicacions i tecnologies de comunicació per realitzar una part de les tasques.

Hem començat pel poble de Balsareny i la seva arquitectura més significativa, el Castell de Balsareny, els alumnes van realitzar una sortida per conèixer el castell i  fer una sèrie de fotos que després utilitzaran per aprendre o millorar una aplicació tecnològica.

A més a més  tots els coneixements, descobriments i tasques que faran durant el  projecte  s’utilitzaran el programa d’Erasmus que fan aquest any els alumnes.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *