Entrega de diplomes de Cambridge

Entrega de diplomes de Cambridge

Ahir, prèviament a la reunió de pares, va tenir lloc l’entrega de diplomes als alumnes de tallers que el juny passat van examinar-se de la titulació Oficial de Cambridge. Durant els tallers de tarda, es prepara als alumnes en la matèria i se’ls orienta per a la resolució dels exàmens i llavors, al mes de juny, els alumnes que es consideren preparats van a fer l’examen oficial en una de les delegacions que Cabridge tria com a seu oficial d’examen.

La Júlia Closa, Carla Díaz, Idaira Arincon, Joan Guillen i Ida Vives de 2n d’ESO, l’Íker Lanza, de 3r i la Martina Fernández i el Jakub Wysocki de 4t van obtenir titulacions de van del Ket, al Pet i finalment al First.

Felicitats a tots per la feina feta i molts ànims a continuar estudiant anglès!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *