Xerrada de Traginers

Xerrada de Traginers

Dins del projecte de 2n d’ESO coneixem els pobles dels nostres alumnes.

Hem començat per Balsareny i com ja vau veure amb altres notícies, els alumnes van visitar el castell. Aquesta setmana ha tocat explicar l’ofici de traginer i la festa emblema de Balsareny, els Traginers. És per això que vam poder gaudir de la visita de tot un expert en la matèria, el senyor Jacint Orriols, que ens va explicar tots els ets i uts de la festa: quin dia se celebra; com han aconseguit situar-la com una festa d’interès turístic i nacional; quina diferència hi ha entre un mul, un ase i un cavall…

Molta informació que la majoria dels nostres alumnes coneixien, però que ell va saber endreçar i posar en ordre perquè tots l’entenguessin molt més bé.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *