Projecte 2n d’ESO: Resclosa dels manresans

Projecte 2n d’ESO: Resclosa dels manresans

Els alumnes de 2n d’ESO continuen treballant el poble de Balsareny, aquesta vegada els tocava la part de natura amb la Resclosa dels manresans. Van anar caminant des de l’escola i un cop a la resclosa van poder treballar tant la flora com la fauna d’una bosc de ribera. També van poder observar el pilars coronats.

A part aplicar els seus coneixement matemàtiques i física quan van mesura l’amplada i profunditat de l’inici de la sèquia i també la velocitat del cabal d’aquesta. Més tard amb tota aquesta informació hauran de realitzar una sèrie de càlculs sobre el volum i el cabal de l’aigua, …

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *