Xerrada de la Marató

Xerrada de la Marató

Un any més en el nostre centre participa en les xerrades sobre la Marató de TV3. La xerrada va estar dividida en dues parts, a la primera part van donar a conèixer des del primer pas que fan cada any, triar el tema,  quin reflex té aquesta en la societat. A més del testimoni tant de voluntaris com gent que s’ha vist beneficiada gràcies a les investigacions que es financien  amb els diners recollits cada any.

El  tema d’aquest any són les malalties minoritàries,  els van explicar les característiques que comparteixen aquestes malalties tant pel que fa als tipus de tractaments com supervivència dels malalts. Quins mitjans s’estan utilitzant per detectar aquestes malalties i  quina és la proporció de persones a nivell de Catalunya, Espanya i Europa que viuen afectades per aquestes malalties.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *