Aprenentatge-Servei: Residència d’Avis de Navàs

Aprenentatge-Servei: Residència d’Avis de Navàs

Els alumnes d’Integració Social, dins el seu currículum col·laboren, ajuden i aprenen tant en serveis com la Residència d’Avis com en altres institucions.

Aquesta vegada us deixem fotos dels alumnes que col·laboren a la Residència d’Avis de Navàs. Els dimecres a  la tarda a la Residència és l’estona dels tallers de plàstica, manualitats, preparar festes… i, en aquestes dates ja toca començar a preparar coses  per decorar la residència amb motius nadalencs; fer les entrevistes per a la revista; posar fil a l’agulla per a la cantada de nadales…. Els nostres alumnes participen i ajuden en totes aquestes activitats per aprendre dels avis tant com els avis d’ells.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *