Santa Cecília a l’EDN

Santa Cecília a l’EDN

Al llarg de la setmana el nostre centre a portat a terme diferents activitats per celebrar la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música. Al llarg de la setmana a les hores del pati els alumnes han gaudit de diferents estils musicals. Els  dilluns a l’hora del segon pati tots els alumnes i professors que es van animar van estar ballant. El dimarts vam canviar el ball pel cant amb l’acompanyament musical del Marc Sibila a la guitarra, el Martí Llimargas amb el caixó i la Clara Rivero al teclat. Els alumnes de 1r i 2n d’ESO van realitzar tallers de relaxació a l’hora de música. A més a més els alumnes de 2n d’ESO van anar al Col·legi Sant Josep per ensenyar a ballar als més petits de la casa.

I divendres la setmana l’acabarem amb la visita del Lalo López de la Fundació Toni Manero al Projecte de 2n d’ESO i  ballant al pati tots junts si el temps ens acompanya.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *