Gaudim amb Lalo Torres, de la Fundación Tony Manero

Gaudim amb Lalo Torres, de la Fundación Tony Manero

A 2n d’ESO, per celebrar Santa Cecília, vam tenir una actuació de luxe, en Lalo López, el guitarrista i compositor de la Fundación Tony Manero.

Apassionat de la música des de nen, Lalo López és una de les figures més representatives de l’escena musical negra de Catalunya i l’Estat espanyol. La Fundación Tony Manero va assolir l’èxit amb la seva cançó «Supersexy girl» l’any 2001, gràcies a la qual van aconseguir un disc d’or i van encadenar més de deu anys de gires ininterrompudes per l’Estat. Els seus concerts són una explosió de ritme i ball, i es caracteritzen per una execució impecable i una posada en escena dinàmica i acurada, plena de música i sentit de l’humor.
Els alumnes van gaudir de valent tant de la seva música com de la seva persona, ja que és un gran comunicador que fa viure la música allà on va.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *