Xocolatada solidària

Xocolatada solidària

Aquest dimecres dia 4 de desembre comencem a preparar el Nadal a l’EDN i ho volem fer amb un esmorzar solidari. 
Durant el mes de novembre havien de venir al centre dues escoles de Romania i Polònia dins el projecte eTwinning. Va coincidir en la setmana després dels incidents a l’aeroport de Barcelona, la crema de contenidors i un ambient enrarit. Això va fer que decidissin que en aquells moments Catalunya no era un lloc segur per als seus fills (pensem que tenen 12 i 13 anys) i que endarrerissin el viatge, però ja tenien els bitllets pagats. 
Això els ha suposat una pèrdua important de diners i des de l’EDN vam pensar com els podríem ajudar una miqueta. Així va sorgir la idea d’un esmorzar solidari on l’escola hi posa la matèria primera i els alumnes de 3r d’ESO s’encarreguen de preparar i repartir l’esmorzar. A la tarda els alumnes de cicles també participaran amb un berenar.
Aquest esmorzar consisteix en un got de xocolata desfeta i pa torrat, i té un cost d’1€ per a aquells alumnes que es portin el got i la cullera i 2€ si el got l’ha de subministar l’escola (en el moment en què ens el retornin els tornarem 0,50€.).
Per tant, volem convidar-vos a ajudar-nos en el projecte i recordar que dimecres no cal que portar esmorzar ni berenar, sinó que han de portar un got per omplir de bona xocolata.
Moltes gràcies per col·laborar!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *