Cantada de Nadales

Cantada de Nadales

Els alumnes i professors del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cures d’Auxiliars d’Infermeria i els dels Cicles Formatius de Grau Superior d’Educació Infantil i d’Integració Social van portar a terme la tradicional cantada de nadales a les residències d’avis de Navàs i Balsareny.

En el cas de la Residència de Navàs a l’acte van participar tres entitats, més col·laboracions:

-El projecte Xalar: amb el grup de nens i nenes que tenen els dimecres, la dinamitzadora d’aquest projecte, l’educadora especialitzada i els alumnes de segon d’Integració social que participen del servei.

-El Raig, casal de joves de Navàs. Hi van participar uns quants joves, el dinamitzador del servei i els tres alumnes que participen en aquest servei a nivell d’aprenentatge-servei.

-La Residència d’avis de Navàs: fent d’amfitrions i conduint la festa a partir de la terapèuta ocupacional, la integradora social i dels alumnes de segon d’Integració social que els dimecres col·labora amb la residència a través del programa d’aprenentatge-servei.

-La Sandra Orgaz, alumna de 1er d’Educació infantil que té una veu espectacular, i el Josep Conesa, a qui volem agrair la seva participació amb la guitarra tant per l’assaig com per la cantada de nadales.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *