Visita a la Residència dels Comtals d’AMPANS

Visita a la Residència dels Comtals d’AMPANS

Els alumnes del CFGM de Cures d’Auxiliar d’Infermeria i del segon curs de CFGS d’Integració Social van visitar la Residència Els Comtals d’AMPANS..

La Residència Els Comtals és un centre especialitzat en l’atenció a persones amb disminució psíquica i alteracions de la conducta o malaltia mental. El seu treball es basa en una atenció rehabilitadora tant dels aspectes emocionals de la persona com de la seva integració i normalització comunitària.

L’explicació i ubicació general els la va fer la Teresa, directora del centre. Ella també va fer la resta de la visita amb el grup de segon d’Integració social, mentre que la Maite, infermera de Comtals, va explicar al grup de Cures d’Auxiliar d’Infermeria tota la part més sanitària del dispositiu.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *