Projecte 2n d’ESO: Visita exposició Rosa Obiols

Projecte 2n d’ESO: Visita exposició Rosa Obiols

Els alumnes de 2n d’ESO dins del projecte Serfs i serves 4.0. van visitar l’exposició que hi havia a la Volta de Navàs de la Rosa Obiols. La Rosa és una artista plàstica que reprodueix obres medievals utilitzant la tècnica artesanal del tempera a l’ou. Van realitzar una sèrie d’activitats per conèixer les característiques i temàtica de les pintures romàniques.

A més a més va servir d’inspiració per als nostres alumnes que es van convertir en artistes peer uns dies. Cadascun d’ells va triar un personatge o escena relacionat amb el pessebre i van realitzar un quadre.

Van ser tots uns artistes!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *