Nadal a l’EDN

Nadal a l’EDN

El dia 20 de desembre vam celebrar la festa de Nadal a l’EDN. Sembla que faci molts dies, però no ha passat ni un mes.

Us deixem algunes fotos de la nostra celebració, que va consistir en una lectura de bones intencions per part de tots els alumnes; la tradicional cantada de nadales i un llançament de desitjos, en format de paracaigudes, per a tots els alumnes d’ESO.

Una manera senzilla de celebrar el Nadal, però que omple aquells dies d’una màgia especial.

Els professors també van gaudir d’una estona per a ells amb el tradicional dinar de Nadal… no era una escudella, però sí una boníssima paella feta per l’Àngel i uns cargols del pla de Lleida, fets per l’Anna.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *