Erasmus+EDN

Erasmus+EDN

2n d’ESO ha viscut una intensa setmana d’activitats amb els alumnes d’Erasmus de Macedònia, Turquia, Holanda, Portugal i Itàlia.

Ha estat una setmana diferent tant per als alumnes que han rebut companys d’altres països com per als altres alumnes de 2n d’ESO que han compartit l’experiència.

S’ha tractat d’un viatge ple d’aventures, on els alumnes han combinat els coneixements informàtics i tecnològics per desenvolupar jocs i activitats lingüístiques, com per exemple el que com un Connecta4 de quan érem petits, et deia en diferents idiomes el nom d’un objecte; o un joc de làser on a ritme de Misión Imposible calia passar un circuit tancat.

Dijous hi va haver la cloenda escolar amb la mostra d’activitats a les famílies i el sopar popular. Després una estona de ball i cap a dormir, que divendres els tocava sortida per Barcelona, per tal de mostrar a tots els companys una de les ciutats més boniques d’Europa.

Desitgem una bona tornada als nostres visitants i esperem que s’emportin de nosaltres un trosset de la manera de fer EDN.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *