Teatre en anglès

Teatre en anglès

Aquesta setmana els nostres alumnes d’ESO i Batxillerat han realitzat diferents activitats dins l’assignatura d’anglès.

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO van anar al Club d’Avis de Navàs a veure una obra de teatre musical Rapopzel, és la història d’una moderna Rapunzel, una noia moderna i malcarada. Com que el seu comportament no és sempre l’adequat molt sovint es castigada a la seva habitació on crea un univers paral·lel ple de música pop, rap, hip-hop i reggaeton.

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat van realitzar un taller de teatre musical amb el Grup Vocal (anteriorment Amarcord) finalistes del concurs de TV3 Oh Happy Day i cor musical a Antena3 (Tu cara me suena) i TV1 (Operació Triunfo). Durant el taller els alumnes aprenen a interpretar una cançó del repertori del grup treballant veu, música i una senzilla coreografia per tal de fomentar l’aprenentatge de llengües, l’autoestima i el treball en equip.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *