L’EDN novament a Jardins de Llum

L’EDN novament a Jardins de Llum

Aquest any des de l’escola, amb el Marc Sibila com a professor, els alumnes participaran de nou en el muntatge Jardins de Llum, que es fa dijous dia 20 a Manresa, com a acte de les festes de la Llum.

Jardins de Llum és un itinerari d’art, de 3 hores de durada, de les 19.00 a les 22.00 h, que organitza la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya central (TAV-CC), l’Ajuntament de Manresa i l’Associació Misteriosa Llum.

La Taula de les Arts Visuals de la Catalunya central (TAV-CC) dissenya cada any un itinerari que permet passejar i admirar un seguit de creacions artístiques amb la llum i l’aigua com a protagonistes.

Hi sou convidats!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *