4t d’ESO: Barcelonada

4t d’ESO: Barcelonada

El passat 18 de febrer els alumnes de 4t d’ESO van participar a la Barcelonada organitzada per la xarxa LaceNet. Als alumnes se’ls va plantejar la següent qüestió: Moure’s per Barcelona no és fàcil… Sabríeu anar d’una punta a l’altra sols, utilitzant el transport urbà i localitzant tots els monuments, hospitals,…?

Van fer una gimcana per Barcelona en la que s’havien de fer una sèrie d’activitats, entrevistes sobre el canvi climàtic, en determinats llocs de la ciutat escollits prèviament.

Amb l’ús de les darreres tecnologies (Internet mobile, geolocalització, xarxes socials, codis QR, realitat augmentada  es van orientar i  localitzar i un cop feta l’activitat la van publicar a xarxes socials, com Instagram.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *