CFGS d’Educació Infantil: Visita a la Granja Escola del Mujalt

CFGS d’Educació Infantil: Visita a la Granja Escola del Mujalt

Aquesta visita està vinculada al M02 El joc infantil i la seva metodologia. Actualment els alumnes treballen projectes educatius en l’àmbit no formal. Un d’ells està ubicat en una granja escola, per això l’activitat proposada ha estat el simulacre d’una visita guiada a un grup escolar de primària, per exemple (com a activitat complementària en el marc escolar) o una visita guiada a famílies durant el cap de setmana (com activitat de lleure, en l’àmbit no formal).
Els alumnes han après com  donar menjar a cabres, ovelles o porcs vietnamites i han fet un recorregut ràpid per la resta d’instal·lacions per a tenir una perspectiva àmplia del què es viu i treballa en aquest lloc.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *