CFGS Educació Infantil: Visita Malaika

CFGS Educació Infantil: Visita Malaika

Dijous 20 de febrer, el grup d’alumnes de 2n d’Educació infantil van anar a visitar el projecte MALAIKA, un espai educatiu des d’una òptica innovadora, que empodera i respecta els infants, promovent el desplegament del seu potencial i respectant el seu ritme evolutiu.

Després de dos cursos a Prats de Lluçanès, Malaika joc i formació es van traslladar a Cal Prat, prop de Puig-reig, causa de la gran demanda de les famílies berguedanes i a la necessitat de trobar un local amb jardí, espai imprescindible per a l’activitat pedagògica que volien dur a terme.

Les tres professionals de la petita infància que guien el projecte acompanyen respectuosament els infants i les seves famílies a través dels principis Piklerians: joc lliure, activitat autònoma i vincles de qualitat. D’aquesta manera les nenes i els nens poden desenvolupar totes les seves potencialitats sent protagonistes dels seus processos de desenvolupament, creixement i aprenentatge.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *