Visita de la sra. Pilar Contreras

Visita de la sra. Pilar Contreras

Dimarts dia 25 d’octubre, l’EDN ha rebut la visita de la sra. Pilar Contreras, directora general de centres concertats de Catalunya.

Ha estat una visita protocol·lària en què la directora ha visitat el centre acompanyada de la sra. Vanesa Mases, inspectora del centre. Ambdues han recorregut diferents dependències i han pogut donar la benvinguda als alumens de 3r d’ESO, que aquesta setmana comparteixen la seva educació amb alumnes del programa eTwinning de Polònia i Romania; conèixer una classe d’anglès de 2n d’ESO; visitar els tallers elèctric i mecànic amb els alumnes del Servei d’Ocupació de Catalunya de Soldadura, electricitat i Mecànica; descobrir el nou laboratori EDN i participar dels dubtes i inquietuds dels alumnes de 2n de Batxillerat pel seu futur.

Posteriorment s’ha reunit amb les direccions i titularitat del dos centres adscrits, l’Escola Diocesana de Navàs i el Col·legi Sant Josep.

Ha estat una agradable visita que ha servit perquè des de la Generalitat també coneguin la realitat d’una escola del Bages.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *