Ed. Infantil: visitant una Ikastola

Ed. Infantil: visitant una Ikastola

Els alumnes de segon del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil han marxat tres dies aquesta setmana al País Basc. La idea es realitzar un intercanvi amb alguna escola fora del nostre territori per poder comparar diferents metodologies.

Aquest dies veuran com funciona una llar d’infant fora de la nostra autonomia (el seu projecte educatiu) i faran un intercanvi d’activitats pels nens i nenes de l’etapa d’Educació infantil com jocs, activitats, cançons de Catalunya i en català.

La visita es centra en la Ikastola Larramendi, un centre educatiu cooperatiu que utilitza com a llengua vehicular L’EUSQUERA.

A més a més seran uns dies de creixement personal i que ofereixen la possibilitat de compartir, conèixer i aprendre.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *