Programa pilot en llengua oral, catalana i castellana, 4t d’ESO

Programa pilot en llengua oral, catalana i castellana, 4t d’ESO

L’EDN ha estat triada pel Departament d’Ensenyament per dur a terme un programa pilot a 4t d’ESO.

Des de l’apartat de Competències Bàsiques, en què els alumnes han de mostrar les seves competències en les 3 llengües, matemàtiques i la vessant cientificotecnològica, el Departament d’Ensenyament ha volgut fer un pas mes i examinar alguns centres de llengua oral.

Es tracta d’una mostra de 53 centres de tot Catalunya, públics, privats i concertats, i l’EDN ha estat triada per valorar la llengua oral dels alumnes en català i castellà. Es tracta d’uns exàmens amb una durada de 15 minuts en què es valorarà la seva adequació a un tema; correcció lingüística i fonètica; la seva capacitat d’expressió, el fet de saber esperar el torn en parlar…

El professorat de llengües i coordinació del centre van haver d’assistir a cursos de preparació i explicació de les proves per tal de poder-les dur a terme.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *