Cancel·lació de les classes a l’escola

Cancel·lació de les classes a l’escola

Us Ccomuniquem que el Departament d’Educació,  seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha decidit:   tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosostots els centres educatius del país , per tant,  queden  suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Continuarem pendents de les decisions de país que el nostre Govern prengui, i com a centre educatiu seguirem les seves indicacions, segons evolució de la situació.

Us recomanem que estigueu pendents de les nostres xarxes socials i comunicats de correu  per a noves informacions.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *