6a Jornada d’Integració Social

Preinscripció ESO sense data, de moment.

6a Jornada d’Integració Social

Dijous 19 de març era el dia que els professors de l’EDN havien programat per fer la 6a Jornada d’Integració Social. Aquest any ens feia especial il·lusió perquè era una jornada on els ponents eren tots exalumnes del centre. Es tractava de veure quina feina feien; com havien integrat els estudis de la nostra escola a les seves tasques laborals i totes les possibles sortides que el Cicle oferia.

Malauradament el confinament del COVID-19 ha comportat la suspensió de les jornades.  El professorat del cicle reivindica la feina d’aquests professionals que també aquests dies són imprescindibles: CRAE;  CREI, centres d’acollida de menors, centres de primera acollida per a menors no acompanyats, residències per a persones amb diversitat funcional, comunitats terapèutiques per a persones amb drogodependències, residències per a persones amb trastorns de salut mental, residències per a gent gran, centres per a refugiats o demandants d’asil… llars, pisos amb suport, pisos tutelats i infinitat més de dispositius de cicle continuat que no es tanquen mai) i que juntament amb altres professionals fan que tot això funcioni.

Gràcies EDNIntegradors!!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *