Solidaritat educativa

Preinscripció ESO sense data, de moment.

Solidaritat educativa

Els Makers de l’EDN, capitanejats pel Pep Colilles i el Marc Sibila, han posat en funcionament les dues impressores 3D de què disposa l’escola per tal d’ajudar en la fabricació de viseres per ajudar a protegir el personal sanitari i de serveis en general.

Ha estat una forma d’unir-nos a la comunitat comarcal de Makers per fer front comú i ajudar en l’eradicació del COVID-19.

Aquestes màscares, totalment casolanes, aniran destinades al personal sanitari  i a les persones que més ho necessitin per estar en contacte directe amb altres persones. S’ha parlat amb l’alcalde de l’Ajuntament de Navàs, Il·lm. Sr. Salvador Busquets, per tal de saber on eren més necessàries i poder-ne fer l’entrega immediatament.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *