Oferta de feina

Preinscripció ESO sense data, de moment.

Oferta de feina

Des de la Subdirecció general d’Ordenació de la Formació Professional Inicial i d’Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ens han fet arribar aquesta crida per seleccionar i contractar professionals (amb títol o en procés de tenir-lo) per a treballar de forma immediata en dispositius sanitaris i/o sociosanitaris diversos. 

El lloc de treball són els  centres residencials i centres diürns per a la gent gran, persones amb discapacitat i persones amb malaltia mental.

Aquesta demanda va adreçada a l’alumnat (major d’edat) per ocupar llocs de treball on no estaran en contacte directe amb persones malaltes de COVID-19. La necessitat de contractació va dirigida a l’alumnat dels cicles formatius següents:

CFGM Atenció a persones en situació de dependència

CFGM Cures auxiliars d’infermeria

CFGS Integració social

La possibilitat de contractació està oberta tant a l’alumnat titulat en alguna de les titulacions esmentades com alumnat en procés de formació, atenent la Resolució TSF/758/2020, de 20 de març, per la qual es concreten les mesures organitzatives i de recursos humans excepcionals en l’àmbit de les residències i centres diürns d’atenció a gent gran, persones amb discapacitat i persones amb malaltia mental, així com en els serveis d’ajuda a domicili, en aplicació de la Resolució SLT/737/2020, de 13 de març, per la qual s’adopten mesures complementàries per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2.

L’enllaç per accedir a aquests llocs de treball és https://forms.gle/RSD4BwxBPfkcWSqi8

 Les persones  interessades han d’omplir el formulari que apareix en cliclar l’enllaç.

Esperem que des de l’EDN puguem aportar molts alumnes que tinguin ganes de col·laborar en aquests moments amb aquest tipus de serveis.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *