Homenatge a Albert Uderzo

Preinscripció ESO sense data, de moment.

Homenatge a Albert Uderzo

Des de l’Escola Diocesana de Navàs volem retre el nostre petit homenatge al món del còmic. Tothom sap qui són l’Astèrix i l’Obèlix, aquell parell de gals resistents  a les invasions romanes que ens han acompanyat des de ben petits. Segurament els coneixeu més els pares i mares que els nostres alumnes més joves, però segur que han estat i seran un referent en el món del còmic.

És per això que us plantegem un repte des de l’àrea d’Educació Visual i Plàstica, aquests dies que a casa hi tenim tant temps.

Primer heu de dissenyar un, dos o tres  personatges, que pot ser ja  siguin inventats del món del còmic com l’Astèrix i Obèlix,  el Tintín,  el Doraemon,  el Wally, Simpson,  del món  manga, d’un vídeo joc, o….. inventat per vosaltres. Aquí en teniu alguns exemples:

Aquí us deixem alguns enllaços de vídeos molt interessants que expliquen com dibuixar un personatge de forma senzilla:

https://youtu.be/vWbSZGAPU3g

https://youtu.be/08esIfDizFM

https://youtu.be/3-Tv057K70w

https://youtu.be/-qaApozLvh0

http://www.xtec.cat/~imagrans/comic.htm

Un cop has triat el personatge, intenta dibuixar-lo en  diferents postures, com per exemple:

Ara, del personatge que hagis dibuixat, ens passes una imatge a:Josep.freixa@edn.cat

Farem una recopilació de tots els personatges de còmic o inventats….i potser el dibuixarem en una paret de l’escola.

Però encara queda més feina… Un cop hem treballat el personatge, podem inventar-nos una petita història on aparegui … (ha de ser molt curta)

Per exemple..” Anava caminant tranquil·lament pel carrer parlant amb el meu mòbil, que encara que molt vell m’era de molta utilitat, quan de sobte vaig veure un rètol que deia que hi havia una oferta de mòbils nous . Vaig arrencar a còrrer, amb molt d’entusiasme i de sobte  vaig relliscar amb una pela de plàtan i vaig caure en un forat d’una claveguera. El meu antic mòbil es va espatllar i no vaig poder aprofitar l’oferta !!!!!”

Amb aquest text podeu muntar un petit còmic, com per exemple:

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *