Sanitaris a temps complet

Preinscripció ESO sense data, de moment.

Sanitaris a temps complet

Quan parlem del professorat de l’EDN sempre fem una menció especial al professorat de cicles per un motiu molt concret. Sempre diem que són professionals educatius, però també professionals del món empresa. D’ells i elles lloem que saben perfectament què expliquen i com està el món laboral amb què es trobaran els alumnes perquè la majoria del professorat de cicles fa la doble tasca: treballa com a personal docent a l’EDN i treballa en alguna altra tasca relacionada amb el món dels seus coneixements.

En aquests dies ens volem centrar especialment en el professorat del CFGM de Cures Auxiliars d’Infermeria. La setmana passada us demanàvem alumnes d’aquest cicle per anar a treballar (conjuntament amb els CFGS d’Integració Social i el que havíem fet de CFGM d’Atenció a les Persones en Situació de Dependència) per la necessitat que hi ha en aquests moments en la nostra societat d’aquest tipus de personal. Avui volem agrair especialment la tasca del nostre professorat que dona suport a Hospitals, Residències, Centres de Dia, etc. Són professionals que per la part docent haurien d’estar confinats a casa, però per la part professional estan ajudant a lluitar contra la pandèmia que ens ha tocat viure.

Gràcies per tot el que feu. Sou imprescindibles.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *