Posem-hi paraules

Preinscripció ESO sense data, de moment.

Posem-hi paraules

Des de l’Hospital General de Manresa ens han fet arribar una petició anomenada “Posem-hi Paraules”, a la qual l’escola s’hi adhereix fermament.

Es tracta d’una iniciativa que neix en un moment en  què tots i totes hem d’afrontar una situació fins ara desconeguda,  una emergència sanitària com és el coronavirus.

La  proposta de l’Hospital  és que els nens i les nenes, nois noies de totes les escoles i instituts del territori  facin  arribar al correu electrònic  posemhiparaules@althaia.cat  dibuixos, missatges, poemes, cartes, i/o vídeos per poder donar suport,  tant a les persones que es troben ingressades per coronavirus a Althaia com també a tots els professionals que treballen a l’Hospital i vetllen per la salut dels pacients.

Tots els missatges, dibuixos…rebuts i adreçats als professionals de l’hospital seran publicats a través de la intranet i els que vagin dirigits als pacients ingressats els posaran a les pantalles de TV que hi ha a les habitacions.
De ben segur que expressar les emocions en forma de dibuixos, textos….ajudarà a exterioritzar tot allò que tots estem  sentint des del confinament i alhora moltes persones sentiran la seva estima en aquesta situació tan complicada i excepcional.

Per tant, us convidem a enviar tot allò que aquesta iniciativa us suggereixi a l’adreça indicada.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *