Fira de l’estudiant, virtual

Preinscripció ESO sense data, de moment.

Fira de l’estudiant, virtual

Del 15 al 18 d’abril, el Palau Firal de Manresa havia de rebre els estudiants de 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles per tal que poguessin conèixer quines sortides professionals o educatives tenien després d’acabar una etapa dels seus estudis.

L’actual situació ha fet que la informació hagi de ser totalment virtual, i per això han habilitat un enllaç online amb tota la informació que els alumnes haurien trobat a la Fira: quines sortides educatives tenien; on es cursen els diferents estudis i quines variacions ofereixen; quines beques hi ha en aquests moments….

L’espai és obert per a tothom, però està pensat especialment per als alumnes del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès.

Us recomanem la visita a aquest espai, on veureu també la presència dels cursos que la nostra escola ofereix.

Us adjuntem l’enllaç:

https://www.firaestudiant.cat/

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *