Premiada!!

Preinscripció ESO sense data, de moment.

Premiada!!

L’Íngrid Rodríguez, de 3r ESO B, ha estat premiada en la 14a edició del Premi Sambori de la Catalunya Central pel seu treball “Tot té un final”, organitzat per Òmnium Cultural.

El Premi Sambori és l’únic premi de narrativa en català dirigit als centres educatius dels Països Catalans.

Va dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Des del 2006, Òmnium Cultural organitza i impulsa el Premi Sambori Òmnium a Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord, tot coordinant-se amb la Fundació Sambori, que organitza aquest concurs des del 1998 al País Valencià.

La participació, en aquest premi, ha anat en augment any rere any i en l’edició passada es va arribar a la participació total de 130.000 alumnes, una xifra que el converteix en el premi literari escolar amb més participació d’Europa.

Les circumstàncies fan que no pugui anar a recollir el premi personalment, però des de l’escola la volem felicitar molt especialment i encoratjar-la a seguir escrivint. (L’any passat ja va guanyar també el concurs de redacció de la Coca-Cola).

 

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *