Formulari petició de viseres EDN

Formulari petició de viseres EDN

Ja hem explicat repetidament que des de l’escola hem fet material que era útil per a sanitaris, comerciants, bombers, etc.
Aquesta notícia és per sistematitzar una mica el que estem fent i com les persones que en necessitin han de contactar amb nosaltres.
Des de l’EDN oferim la possibilitat d’adquirir les pantalles protectores que estem fent amb la talladora làser.
Com a empreses entenem la necessitat de totes les persones que ens ho demanen, però també volem dir que fem tantes viseres com podem, però no som una empresa professional i per tant,  agrairíem que les empreses ens demanin  una  visera per persona o treballador que la necessiti i que intentarem cobrir totes les necessitats.
També volem recordar que aquestes viseres protegeixen, però nosaltres no tenim cap certificat d’homologació oficial i per tant, a part de l’ús de la visera, s’han de seguir les recomanacions oficials. Un cop les empreses les reben, les han de desinfectar per a poder-les utilitzar.
Volem demanar a les empreses que tinguin paciència si no els podem contestar o cobrir totes les necessitats en el temps que necessiten i dir-los que a dia d’avui hem fet 7 caixes per a Hospitals i Ambulàncies, més de 400 viseres i més de 200 “salvaorelles”.
Les empreses que considerin que necessiten d’aquest material només han d’omplir aquest formulari i nosaltres ja ens posarem en contacte amb elles:

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *