Ja hem celebrat Sant Jordi confinat

Ja hem celebrat Sant Jordi confinat

Avui hem viscut la festa de Sant Jordi des de casa a través de l’Instagram.
Puntualment a 2/4 d’11 hem començat amb l’auca del Corona_drac explicada pel Josep Freixa i a continuació ja hem pogut disfrutar de la música del Santi Carcasona i la pintura de la Neus Puig, que s’ha fet en directe 3 roses a la cara.
Poc després hem disfutat, perquè aquesta és la paraula, dels nostres alumnes: la màgia, i mai millor dita la paraula, de l’Arnau Pujols; les acrobàcies de les noies i nois de FidKit i l’encant del conte La Fletxa negra de la Mercè Parramon.
Poc després el Moisès Parcerisa ens ha fet delir a tots amb un fantàstic pastís de xocolata i la Neus Casas ens ha ajudat a dissenyar una petita rosa de roba. Finalment, l’Eulàlia ha presentat dos exalumnes, el Xavier Mas i l’Àuria Franch, que ens han explicat cadascú a què es dediquen en l’actualitat.
Durant tot el dia hem compartit amb vosaltres les recomanacions de llibres, pel·lícules i sèries; els bookface que us vam proposar com a reptes o les roses que hem après a fer gràcies a un tutorial de la Mari al Youtube.
Moltes gràcies a tots els que ens heu acompanyat i que l’aroma de les roses s’emporti tots els mals que ens puguin sotjar.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *