Pràctiques d’Automatització als Cicles Formatius

Pràctiques d’Automatització als Cicles Formatius

Els alumnes del CFGM de Manteniment Electromecànic i els alumnes del CFGS d’Automatització i Robòtica continuen les seves pràctiques des de casa.

A causa de  la situació provocada per la COVID-19, tant l’escola com els alumnes que estan treballant amb Autòmats Programables (PLC) s’han hagut d’adaptar a la nova realitat. Des de l’escola s’ha  trobat una solució per poder revisar les pràctiques que els alumnes desenvolupen que consisteix a fer servir programes de captura de pantalla, molt emprats per a gravar escenes de videojocs.
A les classes virtuals es treballa  la teoria de cada setmana, els alumnes desenvolupen els exercicis proposats, i un cop els tenen fets, envien l’informe corresponent i  un vídeo gravat per cadascun d’ells,  on expliquen com han desenvolupat la solució i la corresponent simulació sobre el software de programació que han emprat.
Ha estat una solució creativa i molt enriquidora, que  ha permès als alumnes continuar a bon ritme el temari del 3r trimestre i no trobar a faltar la metodologia de revisió per part del professor que sempre es feia al taller.
Des del professorat no amaguen que esperen tornar aviat a les aules, però de moment la solució ha permès mantenir  les classes a bon ritme. Des de l’escola volem felicitar els alumnes per la seva implicació i bon saber fer.
Us deixem un parell d’exemples amb les pràctiques amb els enllaços corresponents.
Pràctica d’arrencada de motor:
Pràctica de semàfor:

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *