Proposta de millora de vida: 1r de Batxillerat Humanisticosocial

Proposta de millora de vida: 1r de Batxillerat Humanisticosocial

Els alumnes de 1r de Batxillerat, des de la seva assignatura d’Economia d’Empresa amb la Neus Casas, han reflexionat durant aquests dies sobre els canvis que ha comportat per a les persones, però també per als empresaris, la COVID-19.

Us deixem un vídeo on es fa un resum de totes les seves visions des d’un punt de vista totalment juvenil, però que serveixen per veure què en pensen de tot plegat els joves que aquest any faran 17 anys.

A nivell empresarial, per exemple, proposen innovar en mètodes de feina i promoure el teletreball, amb les dotacions d’equips i connexions adequades. Una altra proposta és que les empreses s’adaptin a les noves demandes i canviïn la seva línia de producció cap a crear, per exemple, mascaretes. També defensen molt l’empresa local i el fet de comprar a proveïdors de proximitat.

A nivell personal volen fer-nos adonar que aquests dies paraules com empatia o altruisme han pres molt més sentit, com també ho ha fet seguir els consells dels experts a l’hora de lluitar contra aquesta malaltia.

Gaudiu del vídeo i de la seva manera d’entendre el món:

https://youtu.be/4zRCqhLd_Nk

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *