Xerrada: I després de l’ESO, què?

Xerrada: I després de l’ESO, què?

Quan acaben l’ensenyament obligatori els alumnes acostumen a anar perduts.

Es tracta d’enfocar els estudis dels nostres fills i alumnes cap a un futur que ja els definirà bastant. Què han de triar? Quins avantatges té estudiar Batxillerat? Quins avantatges té estudiar Cicles? Quin perfil d’alumnat és més adequat per a cada opció? Amb quin treballaré abans? Quin em permet combinar les extraescolars amb els estudis?

Tot això són dubtes que sorgeixen als adolescents perquè la seva tria d’ara condiciona com a mínim 2 anys del seu futur. Nosaltres els volem ajudar a triar i triar conscientment. Per això des de l’escola els tutors han anat fent tutories individualitzades amb pares i alumnes per orientar-los. Tutories telemàtiques, però igual de profitoses que les presencials, i per això també aquest dijous dia 21, a les 16.00h i en directe a l’enllaç:

 http://meet.google.com/fxp-oern-cfs

podreu connectar-vos i solucionar els vostres dubtes.

Us hi esperem!!!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *