Pancakes saludables al “Bon Dia”

Pancakes saludables al “Bon Dia”

Us deixem una recepta saludable per fer Pancakes a casa.

La Mercè Parcerisa, de @cousalut, ens va preparar uns pancakes, molt fàcils de fer, però completament nutritius. La Mercè és mare de dos alumnes nostres de 1r i 2n d’ESO i ens ha anat donant consells perquè nens i adults mengem de forma saludable.

Cuina de reaprofitament per tal de no llençar res i menjar de tot. Aquests són dos dels consells que ens va anar donant i finalment una recomanació: si volem que els nens mengin bròquil, nosaltres com a pares n’hem de menjar. Els pares i mares som el model per als nostres fills i per tant, fem l’esforç de mostrar-los actituds i accions positives tant per a la seva salut física com mental.

Podeu veure la recepta a l’Instagram de l’EDN, a l’apartat d’històries guardades. Bon profit!

També us deixem el seguiment de la recepta que ha dibuixat el Marc Sibila.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *