Exàmens d’anglès, titulació Cambridge

Exàmens d’anglès, titulació Cambridge

Cada any, des de l’EDN, portem alumnes als exàmens oficials d’anglès de Cambridge. Des de fa anys els resultats són molt positius i al setembre us mostrem la foto amb els alumnes que han tret titulació dels nivells de Ket, Pet i First.

Des de l’escola els orientem en la tipologia d’examen i els ensenyem els continguts que no només els acrediten per treure un bon examen, sinó, i especialment, per tenir un bon nivell d’anglès. Aquesta orientació la fem bàsicament des dels tallers de la tarda, amb classes de nombre reduït de participants o també des de l’assignatura d’anglès i el comentari de l’examen per part de les professores.

Enguany la situació d’estat d’alarma ha fet que no poguéssim anar a exàmens, però ajornem aquests per a properes convocatòries als mesos d’octubre i novembre. Des de l’escola us mantindrem informats i us farem totes les gestions que convinguin.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *