Preinscripcions a Batxillerat

Preinscripcions a Batxillerat

Ja han començat les preinscripcions online de Batxillerat. Les dates van des del dimecres dia 27 de maig i fins al dimecres 3 de juny (si es vol fer la preinscripció presencialment, tot i que la recomanen virtual, es pot demanar cita prèvia en el mateix document on us expliquem com fer-la, a l’apartat Preinscripcions> Batxillerat de la nostra web.

Què té d’especial el nostre Batxillerat?

El Batxillerat és l’etapa en què els alumnes, en acabar 4t d’ESO, comencen a pensar en el seu projecte de futur. Els alumnes trien un itinerari i estudien en funció d’aquest. És una primera especialització cap a temàtica i pràctica molt més concreta, un pas previ cap als estudis posteriors. A l’EDN oferim una tutoria molt personalitzada, amb classes de poc nombre d’alumnes i amb una atenció constant del professorat. Formem futurs estudiants de CFGS o Universitat, i ens prenen molt seriosament aquesta tasca, ajudant-los a sortir del nostre centre al màxim de ben prepararats.

No només ens caracteritzem per un ensenyament excel·lent que ens comporta uns grans resultats acadèmics sinó que també ens definim per ajudar a formar persones adultes i responsables amb la societat on viuen. Professionals magnífics amb els quals compartim un món que cada vegada volem millor. La possibilitat de 5 itineraris diferenciats (humanístic, social, humanisticosocial, científic i tecnològic) facilita la integració en els estudis més indicats per a cada alumne i en defineix el seu perfil.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *