Arrangem el taller mecànic

Arrangem el taller mecànic

Avui ha començat la Fase 2 a la Catalunya Central i hem engegat amb reformes. Els nostres tallers continuen posant-se al dia per oferir la tecnologia més adequada a cada estudi, i és per això que avui ha tocat al taller mecànic.

El taller mecànic és l’espai on fem el CFGM de Manteniment Electromecànic. Són moltes les eines, torns i aparells que s’han de fer servir per a aquest cicle i l’avantatge de l’EDN és que ha estat centre pioner en aquests estudis, cosa que ha fet que els nostres tallers sempre estiguin organitzats de forma pràctica i adequada.

Des de l’escola us volem convidar a ser part d’aquests estudis. El CFGM de Manteniment Electromecànic és un cicle amb molta sortida professional. El sector industrial de la comarca ens demana més estudiants en pràctiques d’aquells que li podem oferir, i per tant, us convidem a fer uns estudis amb més d’un 95% d’incorporació immediata al mercat laboral.

Recordeu, les preinscripcions a tots els Cicles Formatius comencen demà dia 2 de juny i duren fins al dilluns dia 8. Totes les preinscripcions són online, però per a qualsevol dubte, truqueu-nos a les Oficines de l’escola ( de dilluns a divendres de 8 a 15.00h i dilluns, dimecres i dijous de 16.00 a 19.00h).

Trobareu el document per formalitzar la preinscripció a la pàgina web de l’EDN www.edn.cat, a l’apartat Preinscripcions.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *