Reprenem les classes!!!

Reprenem les classes!!!

Avui dilluns 1 de juny hem retornat a tenir classes presencials a l’EDN.

Els alumnes de 2n de Batxillerat han vingut a classes per preparar les PAU, les Proves d’Accés a la Universitat. Us hem de dir que ens ha fet especial il·lusió veure’ls després de gairebé 3 mesos de classes online.

Hem mantingut tot el protocol de seguretat que els Departaments de Salut i Educació ens han recomanat, però per sort, els espais de l’EDN són molt grans i garanteixen la màxima seguretat i distància obligatòria entre alumnes per mantenir-ne la seguretat.

La d’avui ha estat una prova per a tots de cara a la rebuda d’alumnes al setembre. Des de l’escola treballarem cada dia per mantenir que aquesta rebuda sigui en totes les condicions de seguretat que les nostres aules, patis i espais polivalents ens permeten. L’EDN funciona des de l’any 1961 i es reinventa per a cada ocasió. Ara toca preparar-nos per a unes estrictes mesures de seguretat per a tots, però per sort, estem molt segurs de poder oferir-vos-les.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *