Koalitic

Koalitic

Jordi i Arnau Puig són dos germans navassencs, bessons, de 27 anys, que gràcies al Marc Sibila i els Bon Dia hem pogut actualitzar. L’Arnau havia estat alumne nostre i per tant, han estat sempre molt propers a nosaltres.

Vam saber que amb TikTok, la plataforma de mode entre el jovent, tenen més de 16 milions de seguidors. Al Youtube fa 1 mes i mig que hi són i ja tenen 500.000 seguidors. Tenen vídeos amb més de 20 milions de seguidors.

Què els ha portat a l’èxit? Van tenir la iniciativa de fer fotos tapant l’objectiu de la càmera amb fulls, fulles o objectes diversos i penjar com ho feien a les xarxes socials. També ens van explicar que l’origen del nom el deuen a un amic de Puig-reig a qui van demanar un nom que fes referència a un animal, però que no fos exactament el nom d’un animal.

També ens han comentat que el fet de ser socialment tan reconeguts ha comportat que molta gent els plagiï, però ells no ho veuen com una cosa negativa, sinó al contrari. Ells ens diuen que si s’han fet virals és perquè han fet coses sorprenents i diferents, i ja és bo que els vulguin imitar perquè això encara els dona més fama.

D’una idea a una foto publicada hi poden passar 2000 intents. Els resultats semblen simples, però la feina de l’editor és completa. Ens han explicat que cada setmana fan una pluja d’idees per veure quins temes volen treballar i que hi ha fotos que de seguida veuen clares i altres que per diversos motius no poden realitzar. Com a exemple ens explica la que han publicat aquesta setmana, del coronavirus, que com que les botigues estaven tancades pel confinament, han hagut d’esperar fins a aquesta per fer-la.

Us convidem a visitar la seva pàgina web per tal de conèixer la seva feina:

https://www.koaliticvisuals.com/

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *