Millora la teva formació ajustant els teus estudis al CFGS Integració Social

Millora la teva formació ajustant els teus estudis al CFGS Integració Social

Aquests dies s’ha posat en evidència la necessitat de tenir professionals del món sanitari i del món de la Integració Social.

Des de l’escola us volem facilitar aquesta sortida professional ajustant la vostra expericència a la nostra titulació.Si col·laboreu o treballeu en Residències, centres de menors, pisos tutelats, etc. però no teniu encara la titulació del grau, us oferim ajustar la vostra situació a la nostra oferta.

Veniu i parleu amb nosaltres per veure com us podem oferir el títol: convalidació d’Unitats Formatives, flexibilitat en els nostres horaris o convalidacions de les hores de pràctiques per hores de treball són algunes de les facilitats de què disposeu per tal de poder treure-us el títol.

No en dubteu. És el moment per a treure la titulació.

Les dates de matrícula són del 10 al 17 de juny.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *