Confinats a casa

Confinats a casa

Els alumnes de 2n d’ESO, des de l’àrea de música de l’escola, ens han volgut fer un vídeo on ens mostren com se sentien els primers dies de confinament, tancats a casa i sense veure els amics.

Són reflexions del dia a dia d’un adolescent, on la Play o el mòbil prenien una importància cabdal, però també els amics i les trobades. Sortosament la situació ja canviat a la Fase 2, però la veu de la Berta Trulls ens acompanya en aquest confinament.

En el vídeo hem fet servir la col·laboració del Miki Santamaria, de Doctor Prats, i el Josep Valldeneu, dels Oques Grasses i com a base la cançó “Don’t start now”. Esperem que gaudiu del vídeo tant com nosaltres.

Us deixem l’enllaç: https://youtu.be/bWNyA8q_obQ

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *