Els temps canvien

Els temps canvien

Els alumnes de 4t d’ESO de l’itinerari C han aprofitat la visita que van fer abans del confinament a la Residència d’Avis de Navàs per fer un treball on han unit les antigues tradicions a les noves tecnologies, i mitjançant un treball de llums i ombres han anat forjant un vídeo amb la feina que han anat fent.

Els alumnes s’han inspirat  en el projecte original ‘Light Up Our Days’  que van realitzar una entrevista a una mare i una filla de la Residència de Navàs per tal de fer una comparativa de com vivien abans i com ho fem ara. Per mostrar-ho ho han fet mitjançant ombres cadascú des de casa seva confinats i buscant-hi algunes músiques per acompanyar-ho.

Us deixem l’enllaç per tal que en pugueu gaudir:

https://youtu.be/zPHi8Snxd5M

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *