Revista Projecte Art AMiC

Revista Projecte Art AMiC

Aquesta revista és un projecte del Departament d’Ensenyament, que ja compleix 6 edicions. El projecte AMiC (Art, Mestres i Creació) és un projecte que enguany treballava el tema “Petjades” i amb el qual es volia obrir un debat per als infants i joves on reflexionessin sobre les pejtades que deixem a la vida: petjades mediambientals, les petjades dels animals o plantes, les petjades que ens deixen els artistes…

A partir d’aquestes reflexions els alumnes proposaven els seus treballs. A l’EDN ho han fet des de l’àrea de Dibuix, amb el Josep Freixa com a professor. Moltes de les activitats que havien proposat els alumnes van quedar tallades per culpa de la pandèmia i no s’han pogut tancar, però malgrat tot, la revista digital recull un conjunt d’imatges del que ha estat el seu treball.

 

Us adjuntem les fotos de la feina feta pels nostres alumnes. Veureu que posa que són els alumnes de 3r d’ESO, però en realitat són els de 2n.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *