Participem en el programa “Joves Emprenedors”

Participem en el programa “Joves Emprenedors”

Els alumnes de Batxillerat, en la modalitat Social, i des de l’assignatura d’Economia han participat en el programa de la Caixa anomenat Joves Emprenedors.

Aquest programa consisteix en la voluntat de fomentar la capacitat d’emprendre de l’alumnat. És per això que basa el seu programa a ensenyar a treballar els alumnes amb persones diferents, saber identificar problemàtiques o idear solucions. L’objectiu és despertar la iniciativa emprenedora en l’alumnat del segle XXI amb les 4 habilitats clau en Educació: Creativitat, Col·laboració, Comunicació i Pensament Crític.

Des de l’àrea d’economia aquesta proposta va ser molt ben valorada ja que permetia als alumnes experimentar les diferents fases en l’elaboració d’un projecte, des d’organitzar el treball en equip fins a dissenyar un model de negoci viable, construir un prototip i comunicar la proposta de valor per a fer realitat el projecte.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *