Promoure la Formació Professional

Promoure la Formació Professional

Aquesta setmana les notícies s’han fet ressò del fet que tot i haver una alta demanda laboral per a alumnes que acaben un Cicle Formatiu, ja sigui de Grau Mitjà o Superior, aquests no tenen prou inscripció.

La Formació Professional ha semblat sempre una opció només vàlida per a aquells alumnes que no podien fer Batxillerat, però el que és cert és que sovint és una sortida professional molt productiva per a alumnes als quals no els agrada tant la classe magistral i prefereixen dedicar les hores d’estudi a un taller, un “hospital”, una “redidència”, etc. Aquestes són les opcions a les quals es pot accedir des de l’EDN.

Tots els Cicles Formatius que oferim tenen una gran demanda laboral, i sovint, abans d’acabar el cicles, els alumnes ja tenen feina perquè al lloc on han fet les pràctiques se’ls queden a treballar. Sembla que en els últims anys hi ha més interès per fer cicles, especialment en els d’Electricitat i Electrònica o Manteniment Electromecànic. Enguany, tota la pandèmia de la COVID ha fet que també hagin pujat molt les demandes per als cicles que tenen més relació amb hospitals, residències o centres assistencials, tals com Cures Auxiliars d’Infermeria o Integració Social.

Finalment cal no oblidar el que sembla que tindrà més demanda de personal a partir del setembre, el CFGS d’Educació Infantil.

No us quedeu sense res a estudiar. Hi ha un perfil d’estudis sempre adequat a les necessitats de cada alumne.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *