Matrícula nous alumnes 1r d’ESO

Matrícula nous alumnes 1r d’ESO

Durant el mes de juliol, del 13 al 17 de juliol, hi ha la matrícula per als nous alumnes de l’EDN del cicle d’ESO.

Properament rebreu un correu on se us farà tota l’explicació del procés de matrícula i on se us donarà hora per tal de poder venir a fer l’entrega presencial de la matrícula, atenent les mesures de seguretat.

A part d’això, durant el mes de juliol sempre fèiem la reunió informativa per explicar el funcionament del nostre centre, però enguany, a causa de les circumstàncies excepcionals derivades de la COVID-19, farem aquesta reunió el dia 3 de setembre en franges de 2 horaris, a les 19.00h (Cognoms de la A  a la J, inclosa) i a les 20.00h (cognoms de la M a la V, incloses) a la Sala d’Actes de l’EDN.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *