Comença la Selectivitat del curs 2019-2020

Comença la Selectivitat del curs 2019-2020

Aquest any hem canviat de capital de comarca i els nostres estudiants han hagut d’anar fins a Berga per fer les proves de les PAU.

Tot aquest any era excepcional: les classes teòriques van acabar el maig, en confinament, però a partir de l’1 de juny, i amb totes les mesures indicades pels Departaments de Salut i Educació, vam poder reprendre les classes de preparació de les PAU fins al 19 de juny. A partir de llavors, i per normativa, vam haver de tornar a fer totes les classes de forma virtual.

Els enunciats dels exàmens també donaven molta més flexibilitat perquè des de la Comissió Organitzadora de les PAU no podien assegurar-se del temari après per tots els estudiants (no es podien examinar de nova matèria apresa durant el confinament perquè no es considerava matèria avaluable i no totes les escoles segueixen el mateix ordre de progressió del temari).

Finalment, les mesures COVID-19 han fet que hagin hagut de dur mascareta fins a l’aula; mantenir l’1,5 metres de distància entre taules i rentar-se amb gel hidroalcohòlic.

Malgrat tot, molta sort als nostres estudiants, que fins divendres dia 10 de juliol (1 dia més del que és habitual), encara faran exàmens.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *